HomeCase StudiesPodcastContactGratis sessie inplannen

Over ons

over ons

Money Masters.

Vind je lezen saai? Bekijk hier het interview met mij in video format. Zo krijg jij nog een betere indruk van mij!

Welkom! Ik ben Maarten Visser, eigenaar en CEO van Money Masters. Het is mijn missie om het financieel bewustzijn van ondernemers te vergroten, zodat ze hun doelen kunnen behalen, mogelijkheden kunnen creëren en meer genieten van hun leven als ondernemer.

Ervaring

Mijn expertise is gebaseerd op bijna 10 jaar ervaring als boekhouder, fiscalist, financieel controller & CFO (chief financial officer).

In deze 10 jaar heb ik ruim 150 ondernemers geholpen om winst en/of cashflow te optimaliseren, belasting te besparen en af te komen van onzekerheden met betrekking tot de belasting of financiën.

Ondernemers motieven

Veel van deze ondernemers beginnen hun bedrijf vanuit een serie aan motieven, waaronder: passie, vrijheid & mogelijkheden creëren. Doordat het financieel bewustzijn onvoldoende is ontwikkeld, wordt vaak precies het tegenovergestelde in de praktijk bereikt:

  • Weinig vrijheid
  • Financiële afhankelijkheid van de business
  • Een opgebrand gevoel
  • Zorgen over financiën

Dit is doodzonde en kan anders.


Het doel van Money Masters

Money Masters helpt jouw financiële toekomst creëren door overzicht aan te brengen en inzichten te gebruiken om een plan voor de toekomst te maken. Zo kunnen we jouw winsten en cashflows optimaliseren en belasting besparen. 

Met als doel: Een gevoel van rust rondom de financiën en een duidelijk actieplan om de cijfers te verbeteren.

Hoewel je misschien denkt dat de boekhouder of accountant hiervoor is, kan ik je (als voormalig boekhouder) vertellen dat boekhouders in de meeste gevallen alleen met het verleden bezig zijn.

Waardevol en een must-have, maar als ondernemer moet jij weten waar je nu staat en wat je nu kunt doen om de cijfers in de toekomst te verbeteren.

Mijn pijnlijke lessen

Zelf heb ik een flinke en pijnlijke reis afgelegd, waarin ik op sommige punten volledig opgebrand was en me onvervuld voelde door blindelings een financieel doel na te jagen dat eigenlijk betekenisloos was. 

Het doel: een miljonair worden voor mijn 30e.

De bewustwording van hoe betekenisloos dit financiële doel voor me was, bleek achteraf een groot keerpunt in mijn leven te zijn.

Sindsdien heb ik mijn focus bijgestuurd, met mooie veranderingen als gevolg: een prachtige relatie, een betere gezondheid dan ooit en werk doen dat mij daadwerkelijk vervult.

Dit gun ik iedereen. 


Waarom?

Money Masters staat voor het creëren van een financiële toekomst die aansluit op jouw visie.

Zo helpen we jou de ‘Money Game’ te winnen om welvaart, mogelijkheden, plezier en geluk te ervaren. Dit begint allemaal met een keuze.

De keuze om jouw toekomstige cijfers nu te gaan creëren. 

Het lijkt me prachtig om jou te begeleiden richting je doelen, 

Maarten Visser – Money Masters

Het verhaal achter Money Masters.

Zo. Nu ben jij aan de beurt.

Inmiddels ben jij erg veel over mij, mijn motivaties, doelen én ambities te weten gekomen. Het lijkt mij leuk om jou ook beter te leren kennen. Wat zijn de doelen van jouw bedrijf en hoe denk je deze te realiseren? Wat zijn uitdagingen waar je op dit moment tegen aan loopt, en hoe kunnen wij jouw problemen van morgen vandaag al oplossen?

In een strategische sessie kunnen we deze én andere uitdagingen van jouw onderneming samen bespreken. En, een plan vormen om van deze uitdagingen een kracht te maken.

Plan je sessie