HomeOver onsCasestudiesBlogPodcastYouTubeGratis sessie inplannen
Over ons

Welkom bij Money Masters

Ik ben Maarten, oprichter & CEO van Money Masters. Na ruim 10 jaar als boekhouder, financieel strateeg, crisis manager & CFO, weet ik inmiddels precies waarom de ene ondernemer vastzit (of failliet gaat), terwijl de andere ondernemer mooie financiële resultaten behaalt.

Op school leren we niks over financiën, daarom is het onze missie om ondernemers te helpen financieel zelfverzekerd de juiste zakelijke keuzes te maken. Met als doel:

Ondernemen zonder financiële zorgen, mooie resultaten zien & een krachtig gevoel van financiële vrijheid ervaren.

De donkere kant van het ondernemerschap…

De rekeningen niet kunnen betalen, diep in de schulden zitten en ondernemers die hun droom in elkaar zagen storten.

Dat is wat ik aantrof toen ik een paar jaar geleden voor het eerst crisis klussen ben gaan doen. En wat ik het meest opvallend vond:

Deze ondernemers hadden geen moeite met omzet binnenhalen...

...hun problemen kwamen vooral doordat ze fundamentele financiële kennis misten, en daardoor onbewust slechte keuzes hadden gemaakt.

Toen ik voor de derde keer een faillissement meemaakte en weer een huilende ondernemer aan mijn tafel had, wist ik dat het anders moest. In plaats van te hulp schieten wanneer het al te laat was, wilde ik ondernemers preventief help

\


Het geheim van de meest
welvarende ondernemers

Vanaf dat moment ben ik gaan onderzoeken waarom de ene ondernemer vastzit of zelfs failliet gaat, terwijl de andere ondernemer enorm financieel succes behaalt.

Ik heb in die periode tientallen boeken gelezen, de meest succesvolle ondernemers onderzocht en geanalyseerd wat er nou precies fout ging bij de ondernemers die uiteindelijk failliet zijn gegaan.

Zo stuitte ik op de volgende quotes uit het boek “Rich Dad, Poor Dad”:

Hierdoor viel alles op z’n plek:

De meest succesvolle ondernemers hebben niet alleen de skills om een mooie omzet te draaien...

...ze hebben ook de financiële kennis & skills om die omzet te vertalen naar winst, geld op de rekening & vermogen (assets).

Over ons

Het doel van
Money Masters

Wij bij Money Masters helpen jou om je financiële toekomst te creëren door overzicht aan te brengen en op basis daarvan een plan voor de toekomst te maken. Met als doel:

Een gevoel van zekerheid rondom je financiën, een hogere winst, een groeiend bedrijf, een stijgende bankrekening en een flinke belasting besparing.

Hoewel je misschien denkt dat de boekhouder of accountant hiervoor is, kan ik je (als voormalig boekhouder) vertellen dat boekhouders vooral met het verleden bezig zijn.

Waardevol (en een must-have), maar als ondernemer wil jij juist weten waar je nu staat en wat je kunt doen om je cijfers in de toekomst te verbeteren! Daar helpen wij je graag mee.

wie we zijn

Ontmoet het team

Maarten Visser

Eigenaar & CEO

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring als boekhouder, crisismanager, fiscalist, financieel controller & CFO.

In deze 10 jaar heb ik ruim 200 ondernemers geholpen met financieel strategische vraagstukken zoals winst en cashflow te optimaliseren, belasting te besparen en af te komen van onzekerheden met betrekking tot de belasting of financiën.

Ron Keetels

COO & Registeraccountant

5 jaar geleden begon ik als accountant bij KPMG. Hier heb ik gewerkt met grote bedrijven zoals a.s.r. en ING. Daarna ben ik mij gaan focussen op MKB organisaties. Hier maakte ik meer impact en kwam ik beter tot m’n recht.

Nu gebruik ik mijn kennis uit de praktijk bij Money Masters om ondernemers financieel zorgeloos te helpen ondernemen en groeien.

Luke van Steenderen

Marketing & Online Presence

Het is mijn missie om getalenteerde coaches en consultants met een goed hart (zoals Maarten) te helpen om diep te verbinden met hun ideale klanten. Zo maken we samen de wereld een mooiere plek.

Daarom help ik bij Money Masters mee om de juiste mensen te bereiken en de juiste boodschap aan ze te laten zien.

Marjoleine Kanters

Klant Relaties & Office Manager

Naast het verzorgen van de evenementen, ben ik er om de nieuwe klanten een warm welkom te geven en zorg ik dat de samenwerkingen soepel verlopen.

Na tientallen jaren ervaring als managementassistente en gastvrouw, doe ik het nog steeds met liefde. Ik hoop ook jou snel te mogen ontvangen als één van onze klanten!

Nu ben jij aan de beurt!

Inmiddels ben jij veel over mij, mijn motivaties én ambities te weten gekomen. Het lijkt mij leuk om jou ook beter te leren kennen. Wat zijn jouw doelen en wat is je plan? Wat zijn je uitdagingen & hoe kunnen we die oplossen?