HomeE-LearningPodcastContactGratis sessie inplannen

Over ons

over maarten visser

De man achter Money Masters.

Vind je lezen saai? Bekijk hier het interview met mij in video format. Zo krijg jij nog een betere indruk van mij!

Hi!

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Maarten Visser eigenaar van Money Masters. Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Drunen (vlakbij ’s-Hertogenbosch), maar woon nu met veel plezier in Utrecht.

Hier een aantal weetjes over mij:

  • Ik ben regelmatig in Egypte te vinden

    Ik word blij van een Indonesische rijsttafel

    Ik ga graag naar de gym

    Ik woon gelukkig samen met mijn vriendin Imke

Mijn passie

Al van jongs af aan heb ik een sterke passie voor finance en ondernemen. Waarom? Geen idee, ik heb het altijd leuk gevonden. Zo kan ik mij herinneren dat ik vroeger altijd geld wilde tellen. Of dat ik de DVD’s van mijn ouder labelde met mijn merk ‘M.V. Movies’ en aan leraren ging verhuren, haha!

Opgebrand en uitgeput


Maarten de boekhouder

In 2014, het 3e jaar van mijn studie bedrijfseconomie, begon ik als boekhouder. Mijn ‘kantoor’ groeide snel en na mijn afstuderen kon ik hier direct fulltime mee verder.

Als boekhouder was ik enorm druk met het verwerken van administraties, het indienen van belastingaangiftes en samenstellen van jaarverslagen. De besprekingen die ik had gingen veelal over het jaarverslag en vonden soms pas in september na afloop van een jaar plaats. Dit vond ik best vreemd. Daarnaast viel het mij op dat de vragen van mijn klanten altijd over de toekomst gingen. Is het verstandig nu nog een investering te doen? Als ik nu iemand aanneem, gaat dat dan lukken? Hoe kan ik meer winst gaan maken? Ik merkte dat de klantvraag toekomstgericht was en mijn werkzaamheden over het verleden gingen.

Slaaf van mijn eigen bedrijf

Na een periode waarin ik 12 uur per dag werkte om alles op tijd af te krijgen en in feite een slaaf was geworden van mijn eigen bedrijf was ik totaal opgebrand (zie foto). Het dwong mij na te denken over hoe verder te gaan met het bedrijf. Waar deed ik het eigenlijk voor? Ook financieel zag ik geen model dat in mijn optiek een redelijke vergoeding voor mijn inspanningen leverde. Een ding was duidelijk: dit ging niet meer.

Het sleutelmoment

Sindsdien is er veel veranderd en werk ik inmiddels met een heel team vanuit Money Masters (destijds Visser Adviseurs).
Wat er is veranderd? Ik hou mij bezig met zoveel mogelijk ondernemers minimaal belasting betalen, financieel de staat van rust bereiken en verantwoorde groei begeleiden. Precies datgene waar alle vragen in het begin van mijn carrière over gingen.

Hoe ik dat doe?

Mindsets compleet veranderen, waardevolle inzichten creëren, overzicht aanbrengen en kennis overdragen. nDit doe ik samen met mij team door mijn programma's en gratis content op: YouTube, de podcast en andere social media.

Waarom?

De grootste stressveroorzaker en tevens pleziermoordenaar is financiële stress. Al het plezier, de creativiteit en passie worden door stress over de financiën weggehaald.

Alle echt succesvolle ondernemers waar ik mee heb gewerkt (en sommige nog steeds) beschikken over financiële basiskennis, vaardigheden en denken op bepaalde manieren (mindset). Vaak doen ze het werk niet, maar weten ze wel wat er precies wordt gedaan en welke acties welke financiële gevolgen hebben.

Deze kennis en vaardigheden je niet op school aangeleerd. Veel ondernemers komen door het ontbreken hiervan onnodig in financiële moeilijke situaties terecht. Door het moeten afgaan op advies van specialisten, die vaak ver van de casus afstaan en onvolledige informatie hebben, maken ze verkeerde beslissingen of moeten noodgedwongen stoppen. Doodzonde!

Wij leren jou de vaardigheden vanuit onze drie pijlers: inzicht, kennis & mindset.

Want zeg nou eerlijk: hoe lekker kun je ondernemen als jij de baas bent over jouw financiën? Precies ;)

Het verhaal achter Money Masters.

Zo. Nu ben jij aan de beurt.

Inmiddels ben jij erg veel over mij, mijn motivaties, doelen én ambities te weten gekomen. Het lijkt mij leuk om jou ook beter te leren kennen. Wat zijn de doelen van jouw bedrijf en hoe denk je deze te realiseren? Wat zijn uitdagingen waar je op dit moment tegen aan loopt, en hoe kunnen wij jouw problemen van morgen vandaag al oplossen?

In een strategische sessie kunnen we deze én andere uitdagingen van jouw onderneming samen bespreken. En, een plan vormen om van deze uitdagingen een kracht te maken.

Plan je sessie