HomeCase StudiesPodcastContactGratis sessie inplannen

Money Master

Creëer financieel rust, leer echte welvaart opbouwen en bespaar jaarlijks €3.000 tot €30.000 aan belasting. Wij transformeren jou naar Money Master.

Voor wie het is.

Ondernemers in de dienstverlening, zoals: consultants, adviseurs, coaches, appointment-setters, closers, agency eigenaren, marketeers, grafische vormgevers, fotografen, videograven, interieur bouwers, etc.

Ondernemers in de retail, zoals: e-commerce, webshops & handelsbedrijven.

Ben jij een ondernemer in dienstverlening en/of retail met een omzet tussen de € 5.000 en € 30.000 omzet per maand, dan kunnen wij jou helpen de Money Game te winnen.

Wat het programma bereikt.

 • Afkomen van Financiële zorgen

  Echte welvaart leren opbouwen

  Belastingvoordeel van € 3.000 tot € 30.000 per jaar

  Meer mogelijkheden creëren

  Money Mindset voor Succes

  Roapmap naar Vrijheid

Hoe het werkt.

In dit traject gaan we het Money Master Systeem inrichten. We beginnen samen in een Strategie Sessie met het uitstippelen van jouw persoonlijk 'Money Gameplan'. Na de eerste Strategie Sessie maken we je klaar voor de volgende waarin we dieper ingaan op belastingvoordelen, financieel inzicht en eventuele andere vraagstellen die er spelen. Iedere situatie is net iets anders. Daarom vinden wij maatwerk belangrijk.

Een aantal van onze deliverables:

 • Persoonlijk Money Gameplan

  Het Nederlands belastingsysteem uitgelegd

  Legale (internationale) belastingstrategieën

  Aftrekposten om minder belasting te betalen

  Tools voor het maken reserveringen en berekenen van voordeel

  Overzicht & inzicht op/in jouw totale financiën

  Roadmap naar financiële vrijheid

  Tijdsbesparing boekhouding


Boekhouder/accountant vs Money Masters.

Doet mijn boekhouder/accountant dit niet? 

Uit mijn eigen ervaring als boekhouder kan ik zeggen: nee! De boekhouder/ accountant is druk bezig met het tijdig voldoen aan alle verplichtingen zoals het indienen van belastingaangiftes, het toepassen van standaardaftrekposten hierin, administratie verwerken en het maken van een jaarverslag. Waardevolle dienstverlening!

Doordat ik als boekhouder zo druk was met deze dienstverlening was er weinig tijd voor advisering. Dit terwijl de vragen vanuit de klant altijd gingen over het nu en de toekomst. Nu is tenslotte het moment om jouw toekomst te creëren. Uit deze behoefte is Money Masters ontstaan.

Wij als Money Masters kiezen ervoor om vooruit te kijken. Keuzes die je nu maakt hebben een invloed op de hoogte van de belastingrekening, bankrekening en uiteindelijk welvaart die je uitbouwt.

Daarom zijn we de partner als je nog geen boekhouder/ accountant hebt en deze werkzaamheden zelf wilt doen of al wel iemand hebt maar op zoek bent naar meer.

Money Masters uitgelegd.

Wat klanten zeggen

Er is bij mij eindelijke financiële rust gecreëerd door middel van de stof en de calls. Door deze begeleiding heb ik eindelijk meer financieel inzicht, doelen en kennis.

Angela Brink

Het programma heeft mij financiële rust gegeven en al behoorlijk veel belasting bespaard. De coaching van Maarten is een 10/10.

Tristan Henning

De lessen uit je programma zijn echt top. Ontdek steeds weer dingen die mij afgelopen jaren veel geld hadden kunnen besparen

Jaap Meyvogel

Ik wil je bedanken voor de wijze lessen uit je programma. De inzichten verbeteren de kopzorgen over de financiële toekomst.

Eelco Oostema

Ik heb meteen mijn investering er uitgehaald door jouw hulp en daarnaast al veel geleerd in het Money Master Programma.

Koen Joosten

De oprechte interesse in het helpen is top. Alles van A tot Z fiscaal geregeld en geoptimaliseerd, wat kan ik nog meer willen. Bedankt!

Philip van der Wyck

Los van de belasting zelf met alle kennis, strategieën en alle losse stap-voor-stap video’s, had ik in de eerste week al mijn investering terugverdiend.

Shanon Faneyte

Sinds we met jouw programma zijn begonnen, ervaren we veel meer rust en kunnen we weloverwogen beslissingen nemen. Dit heeft geleid tot groei en stabiliteit voor ons bedrijf.

Romeo Savelberg

Ik vind het programma erg waardevol. Het geeft me een nieuwe blik op hoe om te gaan met je financien en hoe je kunt bereiken wat je wilt. Bedankt voor alle hulp en ondersteuning van het hele Money Masters team!

Bjorn van den Heuvel

Maarten heeft alles wat met financiën te maken heeft bij mij compleet veranderd: hoe ik mijn boekhouding moet doen, maar eigenlijk nog veel belangrijker mijn financiële mindset. Nu denk ik veel bewuster na over mijn financiën en dat creëert rust. Daarbovenop 4.3K bespaard in 1 uur dus dat is top!

Stefan Krijger

Een aantal weken geleden begonnen met het programma van Money Masters. Wat een fijne manier van werken! Alles wat je moet weten goed geordend en duidelijk via handige video’s aan je uitgelegd. Veel adviezen snel en makkelijk kunnen implemeteren in mijn eigen business. Big thanks

Thomas Bruinsma

Ik wilde je toch nog even enorm bedanken voor onze call net. Enorme waarde en samen een mooi financieel plan opgesteld voor 2023. Die belastingbesparing van € 12.000 is ook niet mis en het is de investering meer dan waard geweest!

Jasper Jansen

Wat klanten zeggen.

Inzicht wanneer het nodig is

Deze voor mij nieuwe manier van werken is mega fijn! Op mijn zelf gekozen moment kan ikzelf, wanneer het voor me uitkomt werken aan mijn administratie. Door middel van de fijne video’s leer je zelf ook nog eens veel.

Tom Verharen

Parttime DJ
Direct antwoorden op vragen

Door het gebruiksvriendelijke overzicht van het platform ben ik goed in staat om snel een antwoord te vinden op te vragen die ik heb. Als een antwoord niet te vinden is, kan ik deze gemakkelijk stellen via de Q&A. Ik ben super tevreden!

Hans Adema

Business Owner
Alles wat ik nodig heb!

Top deze manier van samenwerken! Enorm fijn dat ik, wanneer het mij uitkomt, op een thema direct advies kan krijgen door je video’s. Alles wat ik nodig om mijzelf financieel te ontwikkelen kan ik vinden

RubenStelpstra

HR Consultant
Een shift in mijn mindset!

Money Masters heeft alles wat met financiën te maken heeft bij mij compleet veranderd: hoe ik mijn boekhouding moet doen, maar eigenlijk nog veel belangrijk mijn financiële mindset.

Stephan Krijger

Performance Coach

Benieuwd of het iets voor jou is?.

Als je ondernemer bent en de Money Game wilt winnen is dit iets voor jou!

Plan dan een afspraak via de kalender hieronder en ik zal samen met jou op een Zoom-gesprek kijken of we een goede match zijn. Mocht je nog vragen hebben, email: info@moneymasters.nl