HomeCase StudiesPodcastContactGratis sessie inplannen

Cashflow Master

Samen met ons team een stevig financieel fundament leggen voor de toekomstig. Een strategisch plan om winstgevend verder groeien, een voorspelbare cashflow, financieel inzicht en overzicht behouden. Regeren in plaats van reageren. Dit noemen wij Financieel in Control komen.

Wat klanten zeggen.

Inzicht wanneer het nodig is

Deze voor mij nieuwe manier van werken is mega fijn! Op mijn zelf gekozen moment kan ikzelf, wanneer het voor me uitkomt werken aan mijn administratie. Door middel van de fijne video’s leer je zelf ook nog eens veel.

Tom Verharen

Parttime DJ
Direct antwoorden op vragen

Door het gebruiksvriendelijke overzicht van het platform ben ik goed in staat om snel een antwoord te vinden op te vragen die ik heb. Als een antwoord niet te vinden is, kan ik deze gemakkelijk stellen via de Q&A. Ik ben super tevreden!

Hans Adema

Business Owner
Alles wat ik nodig heb!

Top deze manier van samenwerken! Enorm fijn dat ik, wanneer het mij uitkomt, op een thema direct advies kan krijgen door je video’s. Alles wat ik nodig om mijzelf financieel te ontwikkelen kan ik vinden

RubenStelpstra

HR Consultant
Een shift in mijn mindset!

Money Masters heeft alles wat met financiën te maken heeft bij mij compleet veranderd: hoe ik mijn boekhouding moet doen, maar eigenlijk nog veel belangrijk mijn financiële mindset.

Stephan Krijger

Performance Coach

Voor wie het is .

De Cashflow Mastermind voor de gevestigde ondernemer van een een startup of scale-up die zich in een van de volgende problemen kan vinden:

 • Cashflow uitdagingen ondervindt 

  Onderneemt vanuit het banksaldo zakelijke rekening

  Omzet, maar er blijft geen geld op de rekening

  Twijfelt of bepaalde keuzes verantwoord zijn

  Financieel geen inzicht en overzicht

  Geen idee wat nu de volgende financiële juiste keuze is

  Veel tijd kwijt met finance dat ten koste gaat van de groei

Hoe en waar wij kunnen helpen.

 • Inzicht geven in de (toekomstige) resultaten van onderneming

  Financiële keuzes maken op basis van doorgerekende cijfers

  Cashflow voorspellen en deze bijsturen

  Een winstplan & strategie samenstellen

  Begroting en prognoses snel en eenvoudig kunnen maken

  Zonder hoge interim kosten sturing op liquiditeit en rendement.

Financial Controller vs Money Masters.

Er komt een punt dat de boekhouder/ accountant niet meer mee kan in de vragen die je stelt. Wie kan je dan verder helpen? Dit is de financieel controller. Waardevol, maar enorm duur. Deze zijn moeilijk te vinden en vaak alleen op interim dag basis in te huren á € 85,- ex btw per uur. Dan moet je ook nog net de juiste vinden en deze persoon ook nog kunnen meedenken vanuit een ondernemers mindset. Het is de vraag of dit gaat werken.

De problemen: het budget is er niet voor nog meer vaste lasten, grip op de cashflow en sturing op winstgevende groei zijn nodig & je wilt het zelf begrijpen maar toch ook iemand hebben om mee te sparren.

De oplossing: de Cashflow Master. Uit mijn eigen ervaring als interim financieel controller & CFO weet ik precies wat er nodig is. De werkwijzen zijn uitgewerkt in een praktisch en concreet programma zodat jij met een eenmalige investering snel resultaat gaat behalen. Dit doe je niet alleen, maar onder begeleiding van ons. Dit kan ook voor een teamlid, collega of parttime financieel medewerker intern.

Zo bespaar jij een netto modaal jaarsalaris aan interim kosten en heb je bovendien de tools, kennis en mindset om verder mee te groeien.


Cashflow Master.

Bekijk hieronder de gratis video boordevol waarde!

Wat klanten zeggen

Het was heel onduidelijk waar we financieel precies stonden. Door jullie hebben we nu controle. Binnen een paar dagen hebben we de resultaten en dat geeft rust. Hiermee kunnen we grip houden op de kosten. Nog belangrijker zijn de cashflow prognoses die voor een groeiend bedrijf enorm belangrijk zijn.

Peter van Kampen – No Label B.V.

De keuze gemaakt om met het traject te beginnen. Echt de beste keuze voor ons geweest. Na twee uitgebreide gesprekken lag daar eindelijk de blueprint voor ons bedrijf. Het heeft ons wederom de ogen doen openen. We hebben meer financieel rust, focus en een mindset die is veranderd. Op naar meer financieel inzicht, grip en focus.

Lisa de Kort – Kobo Crew B.V.

De details.. Dat is waar ik mee wil beginnen. Ik heb oprecht nog nooit iemand zo op de details zijn letten als jij. En dat is positief. Door juist die kleine dingen zijn de besparingen echt enorm. Tevens maak je dit komende jaar 2023 voor mij enorm inzichtelijk door een overzichtelijk, maar gedetailleerd overzicht te creëren van de inkomsten en uitgaven. Dit werkt enorm motiverend, letterlijk zien wat de exacte cijfers (gaan) zijn.

Daphne Kroeze – Setter Academy

Benieuwd of het iets voor jou is?.

Plan dan een afspraak via de kalender hieronder en ik zal samen met jou op een Zoom-gesprek kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Mocht je nog vragen hebben, email: info@moneymasters.nl