HomeCase StudiesPodcastContactGratis sessie inplannen

Control & CFO

Ondernemers zijn doelgericht, zeker als het gaat om de financiële gezondheid van het bedrijf. Hoewel het doel helder is, is het pad om daar te komen soms troebel. Gelukkig zijn wij hier om te helpen. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden jou om doelen te behalen.

Financieel in controle zijn is regeren in plaats van reageren. Als het fundament sterk is neergezet kunnen daaruit waardevolle inzichten worden uitgehaald. Door deze inzichten kunnen de cijfers worden geanalyseerd en omgezet naar concrete verbeter acties ten aanzien van het resultaat. Bovendien kan er niet alleen worden teruggekeken, maar ook vooruitgekeken.

Wij zijn in staat jouw cashflows te voorspellen. Dit betekent dat jij toekomstige problemen gaat oplossen in plaats van reageren op huidige problemen. Dit noemen wij pas in control zijn! 

Hoe wij je kunnen helpen financieel in control te komen?

  • Maandrapportage. Presentatie met inzicht in en overzicht van de resultaten van afgelopen periode en analyses daarop. 

    Budget & prognose. Het maken van een begroting en/of prognoses om te zien waar het resultaat op gaat uitkomen. 

    Cashflowmanagement. Prognose van de liquiditeit 12 maanden vooruit om samen, indien nodig, een optimalisatieplan te maken. 

Als je in control bent kunnen we aan de slag om de resultaten te verbeteren en winstgevend te gaan groeien.

Resultaat wordt bereikt door over een lange periode de juiste keuzes te maken. Als financieel strategisch partner (CFO) helpen wij jou graag de juiste keuzes maken. 

Hoe wij jou kunnen helpen financieel succesvol te worden?  

  • Financieel. Winstplan samenstellen. Verantwoord groeien. Inzicht. Overzicht. Analyses. Waarde creatie. Financieringsbegeleiding. Investeringsbegeleiding en beoordeling. 

    Fiscaal. Binnen de mogelijkheden van de wet de juiste belastingstrategie voor optimaal resultaat. Belastingoptimalisaties. Internationaal belastingrecht.

    Wij helpen jou graag naar het volgende financiële level.

Wat klanten zeggen.

Inzicht wanneer het nodig is

Deze voor mij nieuwe manier van werken is mega fijn! Op mijn zelf gekozen moment kan ikzelf, wanneer het voor me uitkomt werken aan mijn administratie. Door middel van de fijne video’s leer je zelf ook nog eens veel.

Tom Verharen

Parttime DJ
Direct antwoorden op vragen

Door het gebruiksvriendelijke overzicht van het platform ben ik goed in staat om snel een antwoord te vinden op te vragen die ik heb. Als een antwoord niet te vinden is, kan ik deze gemakkelijk stellen via de Q&A. Ik ben super tevreden!

Hans Adema

Business Owner
Alles wat ik nodig heb!

Top deze manier van samenwerken! Enorm fijn dat ik, wanneer het mij uitkomt, op een thema direct advies kan krijgen door je video’s. Alles wat ik nodig om mijzelf financieel te ontwikkelen kan ik vinden

RubenStelpstra

HR Consultant
Een shift in mijn mindset!

Money Masters heeft alles wat met financiën te maken heeft bij mij compleet veranderd: hoe ik mijn boekhouding moet doen, maar eigenlijk nog veel belangrijk mijn financiële mindset.

Stephan Krijger

Performance Coach

Met wie wij samenwerken.

Vanuit Money Masters helpen wij tal van bedrijven financieel succesvol te worden. Onafhankelijk. Regeren in plaats van reageren. Financiele doelen behalen die relevant zijn voor onze partners. Omdat wij écht waarde willen creëren voor onze opdrachtgevers beperken wij onszelf tot maximaal 4 bedrijven per jaar. Zo ben jij verzekerd van toegewijde betrokkenheid dat jouw bedrijf verder helpt.