HomeE-LearningPodcastContactGratis sessie inplannen

Administratie

De administratie van de bedrijf word door veel ondernemers als een last gezien. Dit terwijl administratie juist waardevolle inzicht geeft in de ontwikkelingen van je organisatie. Een grondslag om beslissingen op te maken en op bij te sturen. De kwaliteit van jouw cijfers bepaald de kwaliteit van jouw beslissingen. Cijfers zijn echter niet voor iedereen veel zeggend. Bekijk de waardevolle kennis in onze Masterclass.

Hartelijk dank! Jouw mail is goed ontvangen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
Oops! Er gaat iets mis. Probeer het nog eens of mail direct naar info@moneymasters.nl

Vul bovenstaande velden in en krijg direct gratis toegang tot de masterclass!

Administratie, het fundament voor waardevolle inzichten en het tijdig voldoen aan verplichtingen. De basis van jouw informatievoorziening is een goed bijgehouden administratie. Op basis hiervan kunnen belastingaangiftes op tijd worden ingediend en kan inzicht worden gegeven. 

Hoe wij je kunnen helpen financiële rust te bereiken?  

  • Opzetten van administratie. Implementatie van ons bewezen efficiënt en toekomstbestendig proces. 

    Automatisering. Administratieve processen automatiseren. 

    Administratie. Het zoeken en/of trainen van een administratief medewerker, controles op de administratie en het verzorgen van maandafsluitingen.

    Belastingaangiftes verzorgen. Btw-aangiftes, Inkomstenbelasting & Vennootschapsbelasting. 

Benieuwd of het iets voor jou is?.

Plan dan een afspraak via de kalender hieronder en ik zal samen met jou op een Zoom-gesprek kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Mocht je nog vragen hebben, email: info@moneymasters.nl

Wat klanten zeggen.

Inzicht wanneer het nodig is

Deze voor mij nieuwe manier van werken is mega fijn! Op mijn zelf gekozen moment kan ikzelf, wanneer het voor me uitkomt werken aan mijn administratie. Door middel van de fijne video’s leer je zelf ook nog eens veel.

Tom Verharen

Parttime DJ
Direct antwoorden op vragen

Door het gebruiksvriendelijke overzicht van het platform ben ik goed in staat om snel een antwoord te vinden op te vragen die ik heb. Als een antwoord niet te vinden is, kan ik deze gemakkelijk stellen via de Q&A. Ik ben super tevreden!

Hans Adema

Business Owner
Alles wat ik nodig heb!

Top deze manier van samenwerken! Enorm fijn dat ik, wanneer het mij uitkomt, op een thema direct advies kan krijgen door je video’s. Alles wat ik nodig om mijzelf financieel te ontwikkelen kan ik vinden

RubenStelpstra

HR Consultant
Een shift in mijn mindset!

Money Masters heeft alles wat met financiën te maken heeft bij mij compleet veranderd: hoe ik mijn boekhouding moet doen, maar eigenlijk nog veel belangrijk mijn financiële mindset.

Stephan Krijger

Performance Coach